Δωρεές

Παρακαλούμε ενισχύστε την προσπάθειά μας

Amount:
 EUR

Αρχική

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο Czech Scholars & The Beginnings of Bulgarian Historical Research

 

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο και Μουσείο (Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών), το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Βάρνας διοργανώνουν το διεθνές επιστημονικό συνέδριο Czech Scholars & The Beginnings of Bulgarian Historical Research με θέμα τους Τσέχους και Σλοβάκους λογίους που συνεισέφεραν στην ανάπτυξη και διάδοση της ιστορικής επιστήμης και της αρχαιολογίας στη Βουλγαρία κατά τον 19ο και τις αρχές του 20ου αιώνα.

 

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αξιοποίηση αδημοσίευτου ή/και άγνωστου αρχειακού υλικού και εικόνων, καθώς και στις αναφορές στον περιοδικό τύπο της εποχής.

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Βάρνα, στις 12-14 Ιουνίου 2020.

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με ανακοίνωση, καλούνται να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από περίληψη (όχι πάνω από 250 λέξεις) μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ανακοινώσεις, με μέγιστη διάρκεια 20 λεπτά, θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα και οι σχετικές μελέτες θα δημοσιευθούν στα πρακτικά του συνεδρίου.

 

Σχετικός σύνδεσμος: http://naim.bg/en/content/news/600/857/966/

 

Π.Χ.